Throwback Thursday: juni 2006

När: 1 juni 2006
Vad: Landslagssamling innan VM i Tyskland.
Kuriosa: bollrädda målvakter är kanske inte det som landslaget behöver.

En ny #tbt så, efter Bryan-inlägget för två veckor sedan och Lugano förra veckan. Jag var med broderskeppet på maratonmässa i Stockholm samtidigt som fotbollslandslaget hade sin samling inför VM i Tyskland som började drygt en vecka senare. Vi lyckades ”spionera” en sväng vid en av Stockholms Stadions grindar och några sköna bilder blev det. Den här nedan blev min favorit, där två-tre bollrädda målvakter visar sina kanske sämsta sidor.

Landslagssamling

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.