En lång fredag följd av en lång helg. En Långfredag följd av en långhelg. Röda dagar. För mycket mat. För lite motion. Det sistnämnda tär en aning i huvudet med vetskapen om att kroppen inte får den pulshöjande aktivitet som den är van vid och som den nästan kräver. Trots att träning i skrivande stund inte är det roligaste som finns. Det blev ett femkilometerspass idag, som lite plåster på såren. Onekligen väldigt skönt att röra runt blodet och få lite cirkulation i lungorna.

Förra året åktes det skidor vid den här tiden. I år är det barmark och 12°C. Fläckvis med snö kvar på sina håll i små skogsbryn. Men de är inte längre kvar. De pulvriserades av ett stycke fyrhjuling tidigare ikväll efter brasan, pilsnerkorven och påskmusten.

Bullens pilsnerkorv

Yxa

Fyrhjuling

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här