Genomslagskraften

I söndags eftermiddag la jag ut min Earth Hour-timelapse på Vimeo, bloggade om saken här och skickade samtidigt en Twitter-ping till @opse i ärendet. Tanken var givetvis att låta folk se min skapelse i ett ganska aktuellt ämne som många har en åsikt om. ÖP tackade och tog emot och gjorde nyhetsnotis av filmen. Igår (måndag) förmiddag tipsades också Feber.se och även där blev det sajtmaterial. Sedan började trafiken rulla in.

Uppenbarligen har filmen nått ganska många för i skrivande stund, drygt två dygn efter publiceringen, har Vimeo spelat den drygt 9100 gånger, varav nästan 7000 av dem bara igår. Bloggtrafiken ökade också markant, med ett par-tre hundra procent och ÖP:s notis delades på Facebook nästan 100 gånger. Deras egen Facebook-puff om notisen blev dessutom den mest gilla-klickade på flera veckor, enligt min egna (högst partiska) research.

Hur som haver. Mitt statistikknarkande hjärta är varmt och mysigt just nu plus att jag givetvis tycker det är fantastiskt kul att så många har sett den! Faktum är dessutom att jag har en ny timelapse i pipen sedan ett tag tillbaka men den får jag anledning att återkomma om och kring, det är fortfarande produktionsfas på den.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.