Ibland behövs det inte mer

Det behövs så lite ibland. En kvälls egentid. En soffa. En påse lösgodis. En film. Inga måsten. Inga krav. Och att inte framkalla några måsten eller krav heller. Bara göra vad som faller mig in. Så. Jag tog vilodag och klämde Despicable Me 2 (Dumma mig), fnittrade som en barnunge och varvade med asgarv som bara jag gör framför en animerad rulle när det blir sådär fånigt roligt.

En onsdag. I början av april. Konstigheter. Inga.

Dumma mig

Föregående inläggGenomslagskraften
Nästa inläggThrowback Thursday: mars 2006
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR