Kicken och 786 miljoner timmars väntan

Note to self; bada inte om det är förkylning på gång. Snart 34 år. Jag borde ha koll på det kan man tycka. Tydligen inte. Så medan sviterna av en annars trevlig session på Paradisbadet i Ö-vik bet sig fast i kropp och huvud såg jag måndagstisdagen passera.

Under tiden sparkades Moyes ut ur Manchester United. Jag och många med mig fick en förstagångsupplevelse. Senast United kickade en tränare var i november 1986. Då kände jag och många med mig inte till klubben. Även om jag lider med Moyes för honom som människa och hans monumentala misslyckande i United (för det var det väl ändå, eller var det dömt att gå i graven i förtid?) så var det ändå rätt läge att agera, som jag skrev i måndags. Point of no return. Mörker. Som nu känns lite befriande och ljusare utan att för den delen alls veta vad som komma skall.

Allt medan jag snörvlade vidare och lät mina ögonstenar servera musiken till mina öron. Ute sken solen som om den aldrig gjort något annat och hemma väntade en Macbook på ominstallation. Den blev faktiskt klar i tid. Utan att vi behövde vänta en trekvarts miljard timmar. Och 37 minuter.

AKG & Macbook

Moyes

Mavericks

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.