Långt ovanför våra huvuden

En söndag i slutet på april. Man gör det man vill göra. Inga måsten. Inga krav. En morgonpromenad. Frukost på balkongen. En mugg svart i trädgården utanför huset. Under klarblå himmel. Solen i ögonen. Långt ovanför våra huvuden passerade under dagen några tusen människor. På väg från. På väg till. Österut. Västerut. Norrut. Söderut. Här. Där. Överallt. Jag roade mig med att föreviga dem. En söndag i slutet på april.

Man gör det man vill göra.

Flightradar

Flightradar Flightradar Flightradar Flightradar Flightradar Flightradar Flightradar Flightradar

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.