Av alla vackra platser på jorden

Av alla vackra platser på jorden så finns det en jag mer än gärna skulle ägna en längre tid av mitt liv åt. Dessvärre pratar jag inte om något nästgårdsställe som Snasahögarna (som i och för sig är väldigt vackra), de lummiga bokskogarna i Skåne, Danmarks vackra stränder eller Karibien. Det här är en liten bit till. En liten liten bit till…

Nya Zeeland.

I väntan på the real deal och en bokad flygresa dit så njuter jag av de timelapse-skapelser som producerats och produceras på öarna. Det senaste fyndet är producerat av Martin Heck och finns att beskåda på Vimeo. För enkelhetens skull lägger jag upp den här och direkt. Se. Njut. Sukta.

[vimeo https://vimeo.com/90667117]

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.