Det trettiofjärde året i ordningen

Så summerar jag det trettiofjärde jordsnurret i den drydianska livseran. Jag gör det med stolthet eftersom jag under året åstadkommit mer än jag någonsin kunnat tänka mig. Herrejösses vilka adjektiv som strömmar ut ur mig när jag tänker efter men det är helt sant. Det har varit ett rubbat bra år med massor, och jag menar massor, av upplevelser.

Eftersom selfie blev årets ord (typ) 2013 så drar jag till med några egotrippade bilder från några av alla happenings och som redan publicerats här på bloggen. Skål och grattis. Tack tack! Men som vanligt är jag aldrig nöjd. Mycket vill ha mer så…

…nummer trettiofem – nu kör vi!

St Olavsloppet

Dalsland

Møns Klint

Helags

Europeisk toppfotboll

Dryden

Dive, Dryden

Dryden på Maho Beach

I tur och ordning:
St Olavsloppet | Reclaim Dalsland | Møns Klint | Helags | München | Turin | Köpenhamn | San Juan | Saint Thomas | Sint Maarten

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.