Festligheter i olika format

Lördag. På egen hand. Cupfinaler. Ligaavgöranden. Och så browsar jag igenom materialet från förra helgens fotoskjutning. Många festligheter i olika format med andra ord. Jag kryddar det med några egenplockade lager från bolagets hyllor. Ute stillar sig vinden efter dagens nordvästankyla. Sjön ligger blank i Skärgår’n och Klopp är en skönt dåliga förlorare. Jag gillar dåliga förlorare. Jag är själv en dålig förlorare. Men jag antar att han liksom mig är grymt bra vinnare. Det väger upp.

På tal om ingenting alltså.

Tysk cupfinal

Bröllopsfotografering

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.