Jag ger skavsåren en ny chans

Efter att ha spikat mål nummer ett häromdagen så kan jag nu, helt exklusivt för mina närmaste bloggläsare, avslöja att mål nummer två numera också är spikat. Lidingö-loppet it is och den 27 september ger jag mig ut på 08-öns vägar och stigar för att bemästra de tre milen. Till fots. Med tempo. Ingen walk in the park. Typ.

Jag ger alltså skavsåren på insidan av låren ännu en chans. Sist gång vi möttes var på Lidingö 2012. Då blev det Compeed-plåster i dagarna sju. Lika länge som träningsvärken höll mig i stillsamt skick.

Så. I fredags skrev jag att jag behövde något annat än ”vanlig plain löpning” när jag bokade upp mig på ToughViking. Idag är det spik på vanlig plain löpning. I tre mil. Nästan på dagen månaden efter Vikingen. Men jag står ändå fast vid det jag sagt tidigare om just Lidingö. Det är ett skönt lopp under rätt förutsättningar. Bra tid på året, lagom varmt, klar luft och vackra miljöer att (inte) minnas. Det är nästan så att jag även längtar lite efter det där skavsåret, som ett kvitto på prestationen.

Målsättning? Sub tiden nedan.

Lidingöloppet under tre timmar - check!

Föregående inläggDet här är vad det handlar om
Nästa inläggNär 1995 blev 2014
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.