Målsökande robot – ljuset i sikte

Det kanske börjar arta sig ändå, på träningsfronten och framförallt målfronten. Strax efter mitt beklagande över tränings- och målbrist så har det landat ett helt nytt projekt att sätta tänderna i, plus de två jag redan både tänkt på och så smått börjat planera för. Vi kan börja med det nygamla.

Lidingöloppet. Det var 2012 jag tog oskulden med 30km runt på ön och den dagen var ur löparsynpunkt helt perfekt. Lätta moln, bra temperatur och skön klar höstluft. Precis under tre timmar gjorde jag det då. Det lockar igen, det lockar ganska mycket igen och nu när min gamla kollega Herr Nilsson anmält sig så ökar suget lite till.

Kraftprovet i Trollhättan har jag redan berört här och det var inte särskilt längesedan. Det är bara en anmälan som saknas, då jag redan har bestämt mig för att klämma de 11,6 jobbiga men vackra kilometerna runt Trollhättan. Jag har gjort det förut, vill göra det igen och sist gång persade jag ju dessutom med ett halvtrasigt knä. Där har jag lite att leva upp till men också en utmaning.

Så. Det nya projektet? Det nya projektet:

Tough Viking

Tough Viking, som går av stapeln i Stockholm i höst, hittade jag av en händelse via Slashats forum där det visades upp en hel del riktigt fina och inspirerande (!) bilder från loppet i Göteborg den 26 april. Grejen? En utmaning mer än bara plain rak vanlig löpning. Ett lopp som kräver lite mer än bara kondition och benstyrka utan även överkropp och en hjärna nog att ta sig vidare. Plus en tvättmaskin efteråt. Stockholmsrundan den 30 augusti är på 15km och borde vara väl lämpat om man efter målgång vill känna den där sköna utmattningen där kroppen inte ens bär en till närmaste tunnelbana. Precis vad jag behöver. Precis vad jag vill ha.

Någon mer som är på?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.