Mot nya vidder på andra sidan

ESSA-KLAX. 11:40 timmar. 8885km. Dreamliner 787. Norwegian. Nya upplevelser, nya vyer och nya tidsomställningar i en komprimerad semestervecka. Redo? Redo!

Det här är vad som väntar under flygtimmarna.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

    • Nördighet är bra saker! I den här filmen upptäckte jag exempelvis, och fick bekräftat av seatguru.com (apropå nördigheter), att 31J förvisso är fönsterplats men just där var det inget fönster. Lyckligtvis var 30J ledigt så jag bokade om platsen. Och fick ett och ett halvt fönster att hänga i i tio timmar… 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.