När 1995 blev 2014

I helgen var det inte bara ett vackert bröllop där på Sydkoster i Sveriges mest västliga delar. Det var inte bara klarblå himmel, grönskande ängar och solvärmda klippor. Det var inte bara ett par som blev makar och det var inte bara glada gäster från när och fjärran.

Det var också nästan på dagen 19 år sedan ett visst konfirmandgäng radade upp sig i Brålanda kyrka för ett gruppfoto tillsammans med präst Thomas. Fjuniga glin, som en stund tidigare hållit tal inför en fullsatt kyrka och där sammanfattat de senaste månadernas träffar och arbeten som skett i församlingshemmet inne i orten.

19 år senare var samma konfirmander, tillika järngänget (eh…) från Brålanda, och Thomas tillsammans i en kyrka igen. Det var ett unikt tillfälle och vi blev därför ett förevigande med ett antal kameror från fler som tyckte att nostalgins touch var oemotståndlig där i solen.

Brålanda 1995. Sydkoster 2014. Varsågoda.

1995 - 2014

Foto: 1995 okänd, 2014 Maria C

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar
Skriv ditt namn här