Som man frågar får man svar

Jag har ju tagit an en ny vana de två senaste månaderna och lyckats väldigt bra med det, om jag får säga det själv. Det där med att kapa bort energitjuvar alltså. Däribland Aftonbladet. Jag har nästan helt slutat läsa blaskan, ett par gånger i veckan snubblar jag in där. Sportbladet agerar undantag där jag med nöje plöjer Erik Niva och Kalle Karlssons Premier League-texter.

Häromdagen blev jag dock ombedd att göra Aftonbladets valbarometer och eftersom jag är ganska prestigelös och nyfiken så kunde jag inte låta bli. Resultatet? Ganska spännande. Än mer spännande blev det när jag gjorde ett liknande test hos SvD och där blev svaren i princip raka motsatsen. Så, valbarometrar hit och dit. Jag är fortfarande inte säker på vilka färgade lappar jag ska plocka i höst. Det känns mer öppet än någonsin.

Val 2014

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.