Det var en vacker kväll i måndags. Riktigt vacker med snöklädda fjäll. Annat var det i torsdags. Ni vet. När man kryssar ner genom Dalarna slash norra Värmland i maj och snötäcket ligger tjockt ute i Tiomilaskogen. Då är det en ganska enkel match för destination västkusten att bli bästkusten, vilket också var helgens location. När klippor, bryggor, ängar och fiskelägen dessutom badar i strålande solsken så pratar vi utskåpning. Släng på lite glittrande vatten, en ljummen försommarkväll och rosa himmel plus vettigt sällskap och ett par öl så…

…Västkusten vs E45 genom Dalarna och norra Värmland? 4-0.Eller det dubbla. Minst.

Det var en riktigt riktigt fin helg, där i Strömstad och Sydkoster. Jag tycker om fina helger. Fler sådana åt svenska folket. Det partiet som lovar det får min röst i höst.

Alla dagar.

Blomster

Blomster

Tegelkross

Får

Sydkoster - kyrka

Segelbåt på kusten

Båt

Fören

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här