Västkust, bästkust och allt det där

Det var en vacker kväll i måndags. Riktigt vacker med snöklädda fjäll. Annat var det i torsdags. Ni vet. När man kryssar ner genom Dalarna slash norra Värmland i maj och snötäcket ligger tjockt ute i Tiomilaskogen. Då är det en ganska enkel match för destination västkusten att bli bästkusten, vilket också var helgens location. När klippor, bryggor, ängar och fiskelägen dessutom badar i strålande solsken så pratar vi utskåpning. Släng på lite glittrande vatten, en ljummen försommarkväll och rosa himmel plus vettigt sällskap och ett par öl så…

…Västkusten vs E45 genom Dalarna och norra Värmland? 4-0.Eller det dubbla. Minst.

Det var en riktigt riktigt fin helg, där i Strömstad och Sydkoster. Jag tycker om fina helger. Fler sådana åt svenska folket. Det partiet som lovar det får min röst i höst.

Alla dagar.

Blomster

Blomster

Tegelkross

Får

Sydkoster - kyrka

Segelbåt på kusten

Båt

Fören

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar
Skriv ditt namn här