Bland andra svenska resenärer

De senaste åren har jag markant ökat följandet av resesajter på olika teman, dels på främst Twitter men också ett antal bloggar i mitt Feedly-flöde. Det är allt från konkreta tips, information och researrangörer till upplevelseinspiration och framtidsspaningar i form av personliga bloggar på temat. Jag är en sucker för information och allra helst om den är snyggt paketerad (vilket inte bara gäller resesajter utan rent generellt).

Häromdagen anslöt jag mig själv och bloggen till Svenska Resebloggars sajt (som dock inte kvalar in under ”snyggt paketerad”, däremot under ”content is king” vilket så klart väger allra tyngst). Dels för att få mer inspiration och fler tips kring resor och upplevelser men också, självfallet, för att hitta en ny kanal att sprida mina egna erfarenheter och idéer i. Här på dryden.se har ju Att resa-kategorin, efter Livsstil, blivit den näst största och om jag får bestämma (och det får jag ju här) så kommer den att växa ännu mer. Det är min ambition.

Planeten Tellus må vara en tusendel av en halv parentes i Vintergatan men den är fortfarande proppad med upplevelser. Det finns med andra ord lite att jobba med.

Griffith

Föregående inläggAtt komplicera något enkelt
Nästa inläggNorth Atlantic Skies
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Välkommen!
    Kul att du gillar innehållet, det är precis vår förhoppning. Sidan/bloggen drivs ideellt och är under utveckling, med tiden hoppas vi ha resurser att få den mer ”snyggt paketerad”.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.