Bland väder och flygmaskiner

Söndag. Sista dagen av långhelgen. Precis som resterande del av midsommarhelgen har den dragits med väder. Mycket väder. Olika väder. Mest hela tiden. Och det pågår även i skrivande stund. Skymningsblå himmel ovanför mitt tak. Ovädershimmel ovanför grannarnas tak. Ungefär.

Jag och broderskeppet tog fyra hjul ut till ESNZ för lite klassisk flightspottning tidigare idag. Reguljärtrafik bjöds det på med SAS och Malmö Aviation, med en 737-6:a och samt ett Saab 2000. Nu är den här flygplatsen inte belagd med jättetät trafik men det lilla som erbjuds är alltid intressant att hänga under när de drar in mot 12/30. Well no, det är inte som Maho. Å andra sidan, Maho har inte fjällutsikt med Åreskutan som kuliss. Å tredje sidan, Maho hade 28°C. Å fjärde sidan… och så vidare.

ESNZ

B737

Dryden och 100-400

Sista bilden: R.Rydén

Föregående inläggEn midsommars nyckfullhet
Nästa inläggEgentid utan reflektioner
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.