Det är här det kommer att hända

Om inte ens en vecka sparkar äntligen VM igång. Kanske inte så mycket ”äntligen” om man enbart håller på Sverige dock, men ser man på fotboll i ett litet vidare perspektiv så är det ju en sjuhelvetes fest. VM är VM. En gång var fjärde år, så det blir till att ställa om klockor och kanske rentav ställa om arbetstiderna en aning. Jag har fortfarande inte bestämt mig riktigt för vilka jag ska följa lite mer än andra. Ska man tro VM-kompassen hos SVT så är det USA jag ska köra på och Aftonbladets dito sa Argentina. Ganska skeptisk till båda två dock. Det lutar åt att lida med Italien och världens all hat mot dem. Som vanligt.

Men var avgörs då VM? Jo, på tolv arenor som Google nu har ärat med StreetView! Det är med andra ord bara att ta sig ner till mittcirkeln och se sig om en sväng. På torsdag kör vi!

12 VM-arenor

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.