En midsommars nyckfullhet

Klarblå himmel. Snöyra. Regnbågar. Iskall nordvästanvind vinande runt husknutarna. Ljusa nätter.

Midsommar i sitt esse när vi befinner oss i Norrland. Kanske inte det djupaste av Jämtland men ändå tillräckligt långt inne för att få uppleva ett kapriciöst fjällväder. Bland hundar, gott sällskap, älgburgare, VM-gruppspel på en televisionsapparat, midnattsgrillning och lite fotbollskickande på en nyansad gräsmatta. För att sedan få krypa ner i en säng och höra vinden hugga tag i träd och takåsar i två minuter innan ögonen ramlade ihop.

Kluk. Jämtland. När midsommar är som bäst, lite beroende på hur man ser det vill säga.

Midsommar i Kluk

Midsommarmat

Dogfight

Snöyra på midsommar

Regnbåge

Midsommar i Kluk

Midsommar i Kluk

Midsommar

Midsommarmåne

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

    • De var ihärdiga och hade sin ”fight” en bra stund. Kul att beskåda ur samspelet mellan dem fungerade, utan hårda nypor men med hårda nypor. Så att säga.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.