North Atlantic Skies

I mars publicerades en riktigt läcker film på Vimeo som visade flygtrafiken över Europa en vanlig sommardag. Det var NATS som stod bakom den och nu har de släppt en ny, där man fokuserar på trafiken över norra Atlanten under ett dygn. Återigen en riktigt läcker produktion som ger en liten men underhållande inblick i hur mycket trafik det faktiskt är över våra och isbjörnarnas huvuden.

NATS. North Atlantic Skies. Varsågoda.

[vimeo 98941796]

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.