Simultanförmåga i sitt esse

Söndag blir måndag. Kväll blir natt. En efter en faller de närmaste i sömn och laddar för en morgonmåndag som är här om några timmar. Kvar sitter jag. Med hörlurarna på huvudet. En Dark Beast vid min sida. Ett tangentbord att knappa på. 28 flikar i Chrome. En Lightroom-session med bröllopsbilder jag börjat ta tag i på riktigt. Och en juninatt som aldrig mörknar. Med en simultanförmåga likt ingen annan.

Hotelljakt för en Stockholmsvistelse. Flikar med Dreamliner-fakta. VM och Argentina-B/H i ett eget fönster. Ett aldrig sovande Twitterflöde. Feedly och bloggläsande i en tjugoåttonde flik. Och jag får gjort ganska mycket. Emellanåt sippar jag på ölen. Ute friskar vinden i och bryggorna gnisslar och guppar i den kalla Storsjön. Mitt i allt fick jag en släng av höstlängtan på det.

Som sagt. Simultanförmågan. Den skojar man inte bort.

Bröllopsförhandstitt

Hotelljakten

Arg-Bos

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.