TV-tablån för fotbolls-VM i Brasilien

Mer fotboll, efter gårdagens statistik! Lagom till fotbolls-VM i Sydafrika 2010 släppte SVT en kalender med samtliga TV-tider, som via enkla medel gick att få in i exempelvis Google-kalendern. När EM-slutspelet 2012 stod för dörren bidrog de inte med samma tjänst, så då fick jag ta saken i egna händer. Vilket jag också gjorde, med en väldelad, populär och uppskattad kalender. Nu är det dags igen och om knappt två veckor drar VM i Brasilien igång och mig veterligen har vare sig SVT eller TV4 gjort någon prenumerationsbar kalender att importera (och tyst har det varit i frågan på deras Twitter-konton). Däremot har TVmatchen.nu en kalenderlösning men enbart för varje enskild match, ingen sammanfattande kalender så vitt jag sett.

Tills idag! Själv är bäste dräng så jag satte återigen ihop en samlad kalender med alla matcher och tack vare TVmatchen.nu gick det ganska smidigt. Jag har skapat en publik Google-kalender som går att prenumerera på, oavsett man kör via ett Google-konto eller en iCal-lösning. Det hela är väldigt enkelt.

  • Om du kör Google-kalender i en vanlig webbläsare – kör den här länken och klicka på Google Calendar-symbolen längst ner till höger. Då får du frågan om du vill prenumerera på kalendern. Do it!
  • Om du via iCal vill lägga till kalendern i din kalenderklient eller smartphone, kör/kopiera då den här länken (och klistra in i kalenderapplikationen).
  • Vill man söka efter kalendern manuellt heter den ”VM 2014 – TV-tider”.

Mycket nöje!

TV-tablån för fotbolls-VM i Brasilien 2014

Observera att tiderna hämtade från TVmatchen.nu och är de som gäller i skrivande stund. Det kan under VM:s gång förekomma justeringar vad gäller kanaler och från åttondelsfinalerna finns det vid publicering av detta inlägg inga spikade kanaler, förutom finalen som går i TV4. Uppdateringar av kanaler kommer i kalendern att ske så fort som möjligt. Jag reserverar mig för felaktigheter.

Vid osäkerhet, se respektive kanals programtablå eller TVmatchen.nu.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

12 KOMMENTARER

  1. Stort tack!

    Satt och letade info om öppnings och avslutningscermonin. Har du en stund över så får du gärna slänga in det också.

  2. Tack för tipset! Jag har inte hittat några specifika TV-tider för öppning respektive avslutning, däremot har jag nu lagt in respektive kanals sändningstider på öppningsdag och finaldag.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.