Två gånger magiskt

Tillslut så svalde jag stoltheten snålheten, knallade in på Grafit-butiken i Östersund och slog till. Apples Magic Trackpad har jag suktat ett tag efter men samtidigt haft tveksamheter inför det faktum att jag sitter en hel del i Lightroom och Photoshop CC. Jag övervann den känslan med argumentet att jag ändå utfört samma jobb med trackpaden på min rMBP så varför skulle inte en sådan här betydligt större trackpad göra samma jobb minst lika bra, om inte bättre?

Mycket riktigt. Nu har jag förvisso bara suttit några timmar i nämnda applikationer men det lilla har givit mig en helt okej känsla. Zooma, markera, flytta markeringar. Klicklöst, touchfyllt, plus gester av olika slag som fungerar på ett utmärkt sätt. Då är mitt användande dessutom i sin linda. Det kommer bli mer.

Så. Jag passar på att njuta av både en magisk trackpad (som fungerar som öl-pad också i soffan bredvid mig) och Hollands magiska 5-1:a mot självaste Spanien. Njutbart när van Persie sätter en underbar nick och van Gaal coachar hem en fin trepoängare i första rundan. Alla som tippat rätt resultat – hand upp! Nej, jag tänkte väl det…

Apple Magic Trackpad

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.