Ännu ett steg mot taket

Vi har ju en liten planeringsrunda framför oss och som vanligt så går jag efter mottot att man ska ha något nytt inbokat innan nästa upplevelse är genomförd. Det fungerade fint förra året så jag kör på samma sköna tema även i år. Jag vet inte riktigt om min sambo uppskattar det alla gånger. Jag vet inte om jag själv uppskattar det heller alla gånger. Hetsen, liksom.

Ännu steg är i alla fall taget mot den planerade bestigningen av Kebnekaise, som vi planerar till augusti-någongång. En väldigt enkel men ack så viktig detalj har vi nu löst. Karta. Det är alltid lätt att köpa kartor. Lika lätt som att helst veckla ut dem direkt i butiken och drömma sig bort. Så även den här gången. Jag ska även försöka hitta en trackad rutt från fjällstationen till toppen för att peta in i GPS-klockan, som en liten guideline direkt på armen. Har man prylarna så ska man givetvis nyttja dem.

Om jag, mitt i högsommarvärmen, är taggad på ett kargt och glaciärbelagt landskap i vårt lands allra nordligaste delar? Typ.

Kebnekaise

Föregående inläggDresscode genom tiderna
Nästa inläggNästan i rakt i hjärtat
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.