Det där med att skoja om trauma

Det här är absolut något av det sjukaste jag varit med om i en TV-soffa. På en arena också för den delen. Att skoja innan om det nationella trauma som skulle uppstå om Klose skulle stjäla rekordet från Ronaldo Luís Nazário de Lima – mot Brasilien, i Brasilien – och sedan också skicka hemmanationen till en bedrövlig bronsmatch… ja, det är sådant som man bara tror ska komma till skämtstadiet. Det historiska avstampet som den här matchen ger var det få som trodde på.

7-1 i tysk favör. Jag tror vi kan ta lite mer allvarligt på det där traumat nu. På vår sida Atlanten festas det nog desto mer och det finns väl egentligen bara ett ord som på ett rimligt sätt kan sammanfatta matchen.

Weltklasse.

Brasilien - Tyskland 1-7

Bild: EA Sports FIFA

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.