Det lider mot sitt slut

VM har en enda match kvar. Att minnas. Och den är redan spelad. För det är väl om Tysklands makabra 7-1-seger mot Brasilien som vi kommer att prata, precis som vi gör om straffläggningen mot Rumänien 1994 (alternativt mordet på Escobar), Zidanes skalle i finalen 2006, vuvuzelorna 2010 och tråkfotbollen i Italen 1990.

Eller?

VM har en enda match kvar. Att minnas. Och den är inte spelad än. Den spelas i kväll. För det är väl ändå om finalen vi kommer att prata om i slutändan, när vi minns tillbaka till Brasilien den där sommaren 2014?

Eller?

Snart är det slut på världsklassmatcher hela dygnet, en kvantitet som vi successivt trappat ner på efter gruppspelets tre-matcher-om-dagen-tempo. Förhoppningsvis lindrar en oerhört intressant pre-season med Manchester United den värsta VM-bakfyllan i morgon och de kommande veckorna.

VM har en enda match kvar och i kväll delas världens vackraste pokal ut. Tyskland mot Argentina. Igen. Och det blir ett gäng ostoppbara tyskar som tar pokalen med sig hem över Atlanten. Till Europa.

Eller?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.