En morgon med goda utsikter

Så här kan man ju också spendera en morgon. En bit ovanför alla andras huvuden. I ett kyrktorn i Östersund. Med en timelapsefotograferande kamera på stativet bredvid mig. Medan jag blickar ut över de magnifika vyerna av staden jag bor i. Med den tillhörande Skärgår’n. Med fjällen i horisonten. Under en klarblå himmel och 22°C i skuggan.

En julimorgon i sitt esse. Jag kan ta flera sådana om det behövs.

Östersund

Frösön, Brunfloviken

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.