Livet ba “Psssssst, hör upp!”

På uppslag av min kära så var planen att idag rulla ut på cyklarna till Andersön, ta en lörunda där och sedan rulla tillbaka de knappt två milen till stan igen. Ett sådant där lagom träningspass. Sedan försvann tiden medan vi satt med lite annat och så bestämde vi oss istället för att dra en runda Frösö kort, första mtb-turen tillsammans sedan 31 juli 2011.

Vi pumpade på cyklarna på Statoil. 178 meter senare talade livet med oss och löste det på sitt egna lilla sätt. Pyssssssspunkans sus på ena cykeln lät nog över hela Frösön. Vi vände. Fick en promenad. Men ganska onöjda. Men också med konstaterandet att det kanske var en sådan dag där det faktiskt inte var meningen att vi skulle cykla Frösö kort.

Träningsfail med punka

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Tog fram cykeln för en första tur. Ställde den på altanen. Tog fram cykeln för en andra tur. Då var det punka. #fail

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.