Nu borde ni veta bättre

Fjärde året i följd då (2011, 2012, 2013), som den här bilden cirkulerar på the blog and the very blog. Vi vet nu vad den och det betyder. Semester. Sommarsemester. Både för mig och bloggen. Efter att ha bloggat varje dag sedan 28 februari (!) så kan det nu vara så att ett par-tre dagar framöver blir blogglösa. Ta det med ro och stilla mer med en bok i bersån eller något liknande, så återkommer jag om några dagar.

Nu kör vi!

Semester

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.