Så som på bloggen, så och på Facebook

“There is an app for that”

…som den gamla iPhone- och AppStore-slagdängan lät för några år sedan när Apple ville visa att iPhone 3G minsann var the shit (och det var den ju). Missat? Här finns den på Youtube och här finns också en parodi på samma tema.

Det var dock inte dit jag ville komma och jag har ingen app för this very blogg, däremot…

“There is a Facebook-page for that”

Det finns nu alltså även en Facebook-sida för bloggen, där jag pushar ut inläggen och lite annat som berör det jag skriver ner här. Missat? Inte så konstigt, sidan är ganska nystartad. Och det är ingen fara på taket. Det är bara att besöka sidan och ära den med ett “Gilla”-klick, så är du hemma sedan.Blogg Facebooksidan

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.