Ta i (ved)trä

Ponera att man har en vedhög. En ganska stor vedhög. En vedhög som är högre än dig själv. Och att den ska flyttas från gräsmattan till vedboden. Tänk dig också att man har en iPhone, en timelapse-app och en stubbe som stativ. Då har man en ganska bra morot för att faktiskt ta tag i vedhögen.

And so we did. En förflyttad veghög blev det. En timelapse lika så. Två timmars slit. Ett träningpass. En söndag i Krokoms kommun medan Sandvikssjöns vatten kluckade mot stenarna vid stranden och spindlarna kröp mellan vedträden.

[vimeo 100084899]

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.