Två pinnar EDGE och fjällutsikt

Jag tog en Östersund-off-weekend. Efter gårdagens träningsdebacle så rullade jag över till Krokoms kommun och bortåt Raftälven. En avkrok med två pinnar EDGE och det visade sig kunna gå bra att spendera en helg även på det sättet. Vilket egentligen inte är några breaking news. En grill till hands, sjöutsikt, fjäll i horisonten och en magisk solnedgång. Plus några finöl och en par kvartsfinaler i VM på en tjock-TV i en stuga från förra sekelskiftet.

Bra skit. Mycket bra skit.

Och om träningspasset igår i princip uteblev så tog jag igen det idag. Hundratusenmiljoner kubik ved (kändes det som) bytte plats från gräsmatta till vedbod.

Bra skit det också. Mycket bra skit.

K:rlek

Raftälven solnedgång

Raftälven solnedgång

Vedboden

Föregående inläggLivet ba “Psssssst, hör upp!”
Nästa inläggTa i (ved)trä
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.