Det är väl inte underskattning?

Jag vet inte, men jag känner mig onekligen väldigt lugn. Inför ToughViking. Det är inte ens en vecka kvar. Och jag har inte tränat överdrivet mycket löpning det senaste. Visst, jag är inte otränad så sett. Milen på 46 förra veckan är jag ju nöjd med och bodypump och styrka har jag kört hyfsat. Plus intervallpasset i fredags och lite annat kul. Jag borde greja loppet. Det är möjligtvis knät som oroar lite. Inte så att det gör ont utan mer på hur det ska reagera på banans hinder. Men har jag underskattning på gång tro?

Däremot är jag lite mer orolig för Lidingö. Jag har inte ett enda långpass i kroppen och har bara fem veckor på mig att vänja kroppen vid tretimmarslöpning. Tidsoptimisten i mig har talat och ärligt talat, jag vet inte om jag var bättre tränad inför mitt första lopp 2012.

Om fyra veckor kanske jag är lika lugn som nu. Vem vet.

Intervallpass

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.