Helg. Pissväder. Inneaktiviteter. Snart släpps FIFA 15 och då blir det årets mest givna inköp. Tillsammans med en PS4. Så, i nostalgins tecken och lite tjat från husets yngre förmågor om att damma av ett gammalt spel så åkte FIFA 11 in i PS3:an. Bara för att få en kort tillbakablick och se hur tiderna har förändrats. På allmän begäran.

Sagt och gjort.

In tågade United på Old Trafford. 0-1 blev det. 1-1 följde. 2-1 vände jag till. 2-2 kvitterade de till. 3-2 satte jag under sista tio. Och så bytte jag in mig själv också, Rydén, med #80 på ryggen. En cykelspark senare, med högerdojjan (!) i 91′, stod det 4-2. Säker vinst, trots sju gula kort och fyra röda för de röda.

#80

Frågan är bara om jag vid sista målet samtidigt bröt foten, för det verkar onekligen så om man specialstuderar reprisen i slowmotion. Ser inte helt okej ut om ni frågar mig.

Bryter jag foten här?

Fast när bollen rullat i nät och jag har rest mig upp igen så verkar jag vara ganska fit trots allt. Jag haltar inte ut till hörnflaggan under målgesten i alla fall.

Dryden i ManUtd

Som sagt. En regnig helg i slutet på augusti. Då har man tid med sådant här.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här