Inte ner på molekylnivå

Ibland ska man inte fundera så mycket. Ibland ska man bara köra på en idé man tror på och så får det sonika vara så. Antingen går det åt helvete eller så blir det succé och inga av de demoner som omger oss kommer att misstycka eller ifrågasätta.

Stora beslut på gång? Nej, inte mer än att jag igår tog ett varv runt kvarteret och investerade i en ny router. Det blev Airport Extremen som jag tänkte från allra första början. Och så var det med den saken. Punkt.

Jag har annars en förmåga att krångla till sådana här fåniga beslut och istället googla sönder dem. Inte den här gången. Pang på. Och det känns bra. Den står på golvet och är ganska snygg. Och så gör den sitt jobb so far. Förhoppningsvis aldrig mer omnämnd här.

Att notera i övrigt? Två gympass bokade. Lika många avbokade. Keb har onekligen satt sina klor i mig och förkylningen har inte riktigt släppt. Är det någon gång jag ska vila mig i form så är det väl nu. Dumt att stå på startlinjen om några veckor och inte känna mig fit. Så jag vilar. Tills torsdag. I väntan på det så passar jag på att hosta upp lite lungor och loska ut halva hjärnan genom näsan.

Airport Extreme

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.