Jag är inte sugen på prylköp

Sommarsemesterns sista dag är kommen och här sitter jag. Hemma, för ovanlighetens skull, efter att ha varit på flygande fläng under i princip hela semestern. 110 från the very början tills sluttampen. Lite som det ska vara för på något sätt är det ett sätt att ”varva ner”. Från västkustens kala klippor till nordligaste Sveriges diton. Från havsnivåer till ett par tusen höjdmeter.

Well. Nu handlar det mest om att komma i någorlunda fas igen. Få in lite rutiner, få kroppen att krya bort förkylningen från Keb, boka upp gympass, börja kötta inför ToughViking, röja upp alla halvt upppackade prylar hemma och få lite struktur igen. Och köpa ny router verkar det som, då min E2000 under senaste veckan(s åskoväder) verkar ha tackat för sig och klappat igen butiken. Det var väl inte exakt den utgiften jag hade tänkt mig just precis nu och är det någon prylutgift som är snortråkig så är det just den här. Router. Lika osexigt som det låter. Lärdom? Att dra ur alla sladdar. Alla.

Den 11 juli skrev jag att jag skulle ha semester. Även bloggsemester. Har fortsatt att blogga varje dag sedan dess. Det bara blev så. Ops. Men den semestern kommer väl framöver antar jag. Någon gång framöver. Typ.

Är det nu jag sonika bara köper en Airport Extreme, eller är jag fortfarande för snål och skaffar en lika vettig men för halva priset? Fortsättning följer.

3 KOMMENTARER

  1. Har också dragit på mig en förkylning. Krya på oss! Är även pepp inför att skaffa ett gymkort – någonstans var jag nu tänkt att bo under hösten – och fortsätta bygga på musklerna. Blev så glad när jag i en lekpark häromdagen testade om jag kanske kunde göra en pull-up och faktiskt klarade det för första gången!! 🙂

  2. Sådärja, gött jobbat! Jag fick också en sådan där ”wtf!”-upplevelse tidigare i sommar när jag körde armgång på ett gym och klarade det utan några som helst problem, det är dessutom ett av hindren i ToughViking. Förhoppningsvis tar jag mig alltså minst förbi ett av alla. 😉

    Krya oss och kämpa med gymmet, var sak har sin tid och ju mer man kör desto roligare blir det ju!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.