Om att samla in upplevelserna

Massa roadtripmil.
Massa vandringskilometer.
Massa höjdmeter.
Massa nöjdmeter.
Lite glaciär.
Mer vandringskilometer.
Några länder.
Lite nordligast.
Lite östligast.
Massa kors.
Massa tvärs.

Sista semesterveckan har levererat det mesta man kan tänka sig i form av personliga rekord. Det kommer blogginlägg om det. Snart. Först ska jag tripadvajsa, skriva recensioner, granska GPS-filer och ta in upplevelserna. Och börja jobba inom ett par dygn tydligen. Det är inte ett dugg synd om mig dessutom.

Glaciär

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.