Omstart, omtag, ny värld, nya tider

Vid den här tiden förra året hade vi gott mod. Det slutade i fotbollsmässig katastrof. Nu, när säsongen 2014/15 ska starta har vi GOTT mod. De förväntade värvningarna har uteblivit men vi har å andra sidan tagit hem ett par lirare som kan fylla tomrum och skapa nya eror på Old Trafford. Några till lär måste dock komma. Förhoppningsvis redan innan augusti är slut. Försäsongen har smakat som ett smäck och det finns en stor revansch att utkräva. Friska vindar blåser. Det är en ny värld. Det är nya tider.

Mina damer och herrar. Premier League 2014/15 kan börja. Låt oss göra det här nu.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.