Raceday – frågorna innan svaren

Är jag i form? Är jag bra tränad för ändamålet? Är hindren jobbigare än jag tror? Kommer jag undkomma bestraffningen som infaller om man inte klarar ett hinder? Kommer GPS-klockan att palla med allt det jag och den utsätts för? Kommer jag palla med det?

Idag får många frågor ett svar. Underskattning eller överskattning. Eller är allt bara sådär fånigt roligt och jobbigt på samma gång som jag tror och hoppas? I brist på bättre vetande så svarar jag “Japp!” på den frågan. Om några timmar vet jag. Och ni.

ToughViking

Bild: Banskissen är från ToughViking.se

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.