Att nästan besöka Grönland en stund

Okej, jag var aldrig i Los Angeles i maj. Jag hoppade av i en fallskärm över Grönland och gled ner på ön för att sedan låna ett F16-plan och köra lite low level-flygning. Ni vet. Över glaciärer, över berg, över några isbjörnar, köra lite race med polaren och lite annat spännande. Sådant som man gör ibland när man har lite tid över, en majmånad och med lite för många semesterdagar på kontot.

Okej, det där var inte riktigt sant. Jag var visst i Los Angeles i maj och såg Grönland mest på sin höjd. På en rejäl höjd. Typ 12000 meter.  Det var en smula magiskt att blicka ner över den väldigt ogröna ön.

Är man däremot pilot och ärad med uppdraget att faktiskt få köra lite F16-low level-flygning på just Grönland så kan man ju dessutom slänga upp det på Youtube sedan så vi vanliga dagdrömmare får oss lite vatten. På dagdrömmarkvarnen. Som om det behövdes.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.