Okej, det är två veckor sedan nu och jag har redan postat både ett och två inlägg om det. Faktum kvarstår. Jag kan inte låta bli att hänga runt på Youtube och uppleva Tough Viking några gånger till (samt sälja in det till potentiella “offer”…). Så är det väl. Har man gjort något riktigt roligt så vill man återuppleva det. Så enkelt kan det vara. Och har jag roligt så vill jag ju att ni också ska ha det. Dels har jag ju redan utmanat er på nästa års lopp men jag bjuder här på lite rörligt material från lördagen den 30 augusti 2014. Platsen är Gärdet i Stockholm och femtusen människor beger sig ut på ett race som inte är som alla andra race.

Då kör vi. Först ut, den officiella filmen från dagen.

Nedan följer några andra filmer från andra löpare som tog sig runt de femton kilometrarna, genom istankar, romerska ringar, kustjägare och 10000 volt.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här