Den kanske största möjligheten

Idag är det valdag och det är väl sällan jag försökt att sätta mig in i situationen som den här gången. Jag har läst partiprogram, plöjt artiklar, tittat på utfrågningar, spytt lite galla lite här och var och försökt att lyfta fram det jag själv anser vara framtiden för det här avlånga landet.

Idag är det valdag och jag vet inte om jag någon gång tidigare under min karriär som röstberättigad varit med om något mer ovisst val. Mätningarna som presenteras färgas av dagsform, var de publiceras och beroende på vem som väljer att tolka siffrorna i fråga.

Idag är det valdag och jag hoppas att alla som har rättigheten att göra det också nyttjar möjligheten. Demokrati är ingen självklarhet för alla och om man nu ska anse sig ha rätten att gnälla över felbeslut de kommande fyra åren så ska man absolut ta sig till en vallokal om man inte redan gjort det. Då har man nämligen gjort sitt för att förändra situationen.

Idag är det valdag och i morgon kan vi vakna upp till något helt nytt mot vad vi vant oss vid de åtta senaste åren. Personligen hoppas jag att sittande styre får fortsatt förtroende av olika skäl och röstat har jag redan gjort tidigare i veckan. Har du inte gjort det så ska du göra det.

Idag är det valdag. Skrev jag det?

Val 2014

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.