Kom till mig, kom till mig bara

Årets bästa årstid – förutom sommaren, vintern, vårvintern och våren – är definitivt hösten. Färgprakten har inte slagit till med all sin kraft i Östersund än, men det är på gång och det är riktigt njutbart att gå till och från jobbet. Dimman som ligger tjock på morgonen och solen som går ner bakom Frösön på kvällen. Den klara kalla luften som är fantastisk att ta ett löppass i och de mörka regniga kvällarna som gör soffläget oemotståndligt.

Nu kör vi. Ge mig mer höst!

Höst i båthamnen

Höst i trädgården

Höst på cykelturen

Höstdimma på Frösönbron

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.