På någon annans stadiga ben

Jag borde faktiskt ha skaffat det här för längesen, framförallt sedan iPhone 5S-köpet för ett år sedan då det på riktigt faktiskt inbjöds till att filma med den. 120fps i sig är ett välgrundat argument. När nu iOS8 och framförallt iPhone 6 (Plus) har kommit, med möjlighet till 240fps (!), så är det ju ytterligare ett skäl att på sikt ha det här. Nog för bildstabilisator och liknande men handhållet blir aldrig lika bra som ett…

iPhone tripod - iZound

…just det, stativ! Jag researchade lite häromdagen och det visade sig att Teknikmagasinet i stan hade ett litet tripod från iZound inne för den rimliga summan om 99 svenska riksdaler. Det bästa av allt är, förutom kulleden, standardgängan vilket innebär att jag kan sätta huvudet med iPhonen på mitt ordinarie Velbon-stativ som jag har till systemkameran.

iZound tripod & iPhone

Velbon UltraRexi Tripod & iPhone

Velbon UltraRexi Tripod & iPhone

Och just det, med kameraappens nya självutlösare i iOS8 så är det ju ultimat för ordentliga selfies. Viktigt. Eh.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

  1. Det är ju ganska enkelt löst faktiskt. 😉 Jag spanade på ett stativhuvud (79:-) från Kaffebrus också men då var det just bara huvudet. Det här lilla ministativet är ju klockrent att ha med sig på resor i handbagaget, det var delvis så jag resonerade.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.