På sitt allra bästa morgonhumör

Vissa dagar är det mer angenämt att ta en skön promenad till jobbet än andra. Som i morse. När man längs vattnet kan dra de där djupa, kalla, klara och sköna andetagen och följa strandvägen där färgprakten exploderat så här på väg in i oktober. Det är då man vaknar till ordentligt och egentligen bara vill sätta sig på bänken och ta in stunden på riktigt. Med höstsolen i ögonen och Höstersund på sitt allra bästa morgonhumör.

Man kan bli upprymd för mindre.

Höstersund och Frösön

Höstersund och Frösön

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.