Streamfail och FIFA-kväll

Höst, tisdag och september. Det är nästan synonymt med Apple-event och givetvis hade jag för avsikt att försöka följa första timmen i alla fall, innan den planerade FIFA-kvällen i Karlslund skulle ta vid. Det är inte ofta det händer men igår kväll misslyckades Apple totalt med att få en vettig livestream från andra sidan jorden. Det slutade med att jag gav upp, ställde in mig på efterhandsrapporter och åkte sonika iväg med handkontrollen och körde FIFA. Som för övrigt också gick käpprätt åt det där varma stället under jord som folk pratar om ibland. En poäng på tre matcher är inte okej. Eller så är det just det med tanke på hur lite jag spelar nu för tiden.

Nya iPrylarna då? Jag får forska lite mer kring dem och återkomma. Som vanligt uppstår ett litet litet litet litet köpsug och helt ärligt så skulle jag inte gråta om jag fick en lite lite lite lite större display att nörda ner mig i, kanske rent av 6 Plus. Och kanske en klocka. Kanske. Men som sagt. Jag återkommer om det.

Well. I kväll släpps FIFA 15-demot. Jag vet vad jag gör. Svär över långsamma nedladdningstider och sönderlaggade servrar. Är det september och synkade pryl- och spelsläpp när alla hänger på låset samtidigt så är det.

Force Feedback

FIFA 14

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.