Uppsträckning av ett stycke måndag

”Men du… vi har väl inga tider att passa idag? Det är ju söndag!”. Det var dagens första ord när jag, efter att alarmet på iPhonen inte ringt eftersom jag missat att ställa det igår kväll, blev väckt framåt 7-tiden i morse.

”Det är måndag…” och så var det bara att stiga upp. Förmodligen satt gårdagens löppass kvar i kroppen för jag var helt bisarrt trött och bara längtade efter en frukoststund och få något ätbart att stoppa i huvudet. Sedan skulle den här dagen rätas upp ganska bra allt eftersom, eftersom…

  • …jag framåt lunch fick besked om att det verkar bli grönt ljus för mig att åka på Webbdagarna i Stockholm i november! 2011 var senaste gången, då i Göteborg, och nu är det fokus på offentlig sektor som gäller. Spännande och så får jag dra iväg med en eller ett par kollegor. Kul!
  • …suget efter en ToughViking-tävling blev påtagligt stort efter att nyhetsartiklar och Facebookflöde fokuserat än mer på den nya Åre-tävlingen kommande mars. Bokas det efter Lidingö tro?
  • …jag firade med ett stycke weltklasse. 100 gram kärlek. Som ett smäck.

Lindt

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.