Apans rena skrivbord

Vi hade kickoff på jobbet för några veckor sedan. Lära-känna-varandra. Det behövs ibland, även om man har jobbat många år tillsammans. Själv har jag nu varit där i drygt två år och sådana här sessioner gör verkligen skillnad, framförallt på det här sättet som det genomfördes på. Och så får man bjuda lite på sig själv också.

Det är tydligen på plan 5 vida känt att jag har norra Europas renaste skrivbord. Man skulle kunna tro att ingen jobbar där. Men det gör det. Jag. Och jag avskyr pappershögar, post-it-lappar överallt och saker som bara dräller runt till ingen nytta. Så jag har spetsat till det och gjort det till en grej. Min grej. Jag trivs bra med det. Mycket bra.

Tydligen är jag också känd för banankonsumtionen. Well, har vi fruktkorgar så ska vi väl äta frukt? Att bananer sedan är okladdiga och datorvänliga gör saken enbart bättre. En bra dag går det åt några stycken. Det dämpar dessutom behovet efter skräpmat. Win-win.

Sån är jag. En vänsterhänt apa med rent skrivbord. Hur är ni?

Rent skrivbord

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

    • Jag var inte förvånad. Det brukar användas som fotograferingsyta när det ska tas bilder. Det där om bananerna däremot trodde jag inte att folk reagerade på. Alltid lär man sig något nytt. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.