Från höjderna i Åre

Ibland behöver man göra något fridfullt. Unna sig det lilla extra. Koppla av. Koppla ner. Koppla bort. Jag var på Copperhill i Åre för några dagar sedan och om det är något ställe jag tycker är avkopplande så är det just det här fantastiska hotellet. Det var precis så bra som jag minns det efter besöket 2011. Visst, det ligger lite avsides från Åre by sett men å andra sidan – vad ska man med byn till när hotellet har allt som behövs, både invändigt och naturvänliga platser utomhus? Miljön, rummen, maten, spa-avdelningen och skidliften rakt utanför fönstret om man så önskar och säsongen tillåter. Dessutom – dubbla kuddar och kalassköna sängar!

Det går att ägna sig åt livskvalitet rakt igenom och ja, jag hade utan större problem kunnat stanna här ett par-tre nätter veckor till och se hösten ta form från Åres höjder med fjällvärlden som kuliss, även om det är lite mellansäsong så här på hösten. Slutplädering? Ta med vandringskängorna om du ska hit och ta en lätt hike, det gör bastusittningen efteråt lite lite skönare.

Copperhill

Copperhill

Copperhill

Copperhill

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.