Inspiration inför 35:an

Fakta: jag brukar inte fira mina födelsedagar nämnvärt storslaget. 20? Okej, premiärhandling på bolaget och dess följder. 25? En pizza hemma. 30? Fika med ett par vänner. Årsdagarna däremellan har, precis som de nyss nämnda, också varit trevliga på sina sätt. Dock inga hyrda festvåningar med hundratals människor jag mer eller mindre känner och jag har klarat mig bra ändå. 34 däremot. Då bjöd jag mig själv på en LA-resa. Jag funderar på att fortsätta på den inslagna vägen och göra något liknande i vår.

För jag tycker om att resa. Och planera. Frågan är bara var. Och när. Jag är inte främmande att tidigarelägga egofesten lite och dra redan i vinter, sedan jag börjat brottas med mina vinterkänslor.

I väntan på ett beslut från mig själv så letar jag inspiration. Lite här och var. Något sådant här i februari skulle sitta som ett smäck.

[vimeo 23049381]

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.